top of page

Verhuisstress voorkomen


Tijdens een verhuizing kunnen emoties hoog oplopen. Er moet van alles geregeld worden, van adres wijzigingen tot het af- en aansluiten van gas, water en elektra. Het is dan ook niet gek dat veel mensen niet zitten te wachten op het daadwerkelijk verhuizen van hun inboedel. Veel spullen die verhuisd moeten worden hebben emotionele waarde. Deze spullen vergen de uiterste zorg zodat er niks beschadigd of kapot gaat. In deze blogpost kijken we naar hoe zelf verhuizen afweegt tegen een verhuisbedrijf inhuren.

Geef uw zorg uit handen

Zoals hiervoor aangegeven, gaan veel mensen tijdens hun verhuizen ten onder aan de stress. Er komt namelijk erg veel op ons af tijdens een verhuizing. Het overzichtelijk houden door bijvoorbeeld een checklist kan de verhuisdruk aanzienlijk verminderen. Fa. P.M. de Wit bespaard u de moeite en heeft een printbare checklist voor u opgesteld. Het daadwerkelijk verhuizen is wellicht nog het meest belastende van het hele verhuisproces. Wanneer u een professioneel verhuisbedrijf inhuurt geeft u een deel van uw zorgen uit handen. Een verhuisbedrijf heeft de ervaring, vaardigheid en kennis in huis om op de juiste manier te verhuizen. Fa. P.M. de Wit kan op verzoek zelfs uw inboedel in- en uitpakken en uw meubilair demonteren en monteren. Op deze manier hoeft u zich alleen bezig te houden met de leuke kanten van een verhuizing.

Knowhow

Een gevulde verhuisdoos tillen lukt de meeste mensen nog wel. Een koelkast van 40 kilo twee trappen aftillen is een ander verhaal. Veel wit- en bruingoed vergt bij het verhuizen de nodige knowhow. Daarnaast is deze apparatuur vaak erg zwaar en een ongeluk zit in een klein hoekje, beschadigde eigendommen is het gevolg. Maar verkeerd tillen kan ook leiden tot rugklachten en spierpijn. De verhuizers bij Fa. P.M. de Wit verhuizen dagelijks, waardoor ze veel ervaring hebben met zwaar tillen. Wilt u de kans minimaliseren dat uw inboedel beschadigd? Dan is het verstandig om een verhuisbedrijf in te zetten. Daarnaast bent u bij Fa. P.M. de Wit standaard voor €20.000, - verzekerd tijdens transport.

Tijdrovend

Nederlanders verhuizen gemiddeld zeven keer in hun leven. Heel veel verhuis ervaring doen de meeste mensen dan ook niet op. Een verhuizing kan dan lang duren, het komt vaak voor dat de inboedel verspreid over een aantal dagen of zelfs weken wordt verhuisd. Dit kan heel slim zijn want de lasten worden zo ook verspreid. Echter niet iedereen heeft de tijd om zo te verhuizen. Wanneer u een professioneel verhuisbedrijf inhuurt, wordt uw inboedel snel en effectief verhuisd. Zo kan u uw tijd aan andere dingen besteden en zo snel mogelijk in uw nieuwe huis intrekken.

Bent u opzoek naar een erkende verhuizer? Vraag dan hier kosteloos een offerteformulier aan.


Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page