top of page

Over Verhuisbedrijf Amsterdam - Fa. P.M. de Wit & Zn

Verhuizen in Amsterdam kan een zware klus zijn en het levert veel stress en extra zorgen op. Verhuisbedrijf Amsterdam - Fa. P.M. de Wit & Zn Fa. de Wit en Zonen is uw partner voor elke verhuizing. Wij zijn een erkend verhuisbedrijf in Amsterdam en verhuizen al sinds 1923 in Amsterdam en omgeving. Wij weten hoe we de verhuizing aan moeten pakken en uw spullen veilig moeten vervoeren. Hier leest u meer over onze historie van ons verhuisbedrijf.

 • Meer dan 90 jaar verhuiservaring

 • Jaarlijks meer dan duizend verhuizingen

 • Inboedel is verzekerd tijdens transport

 • Complete verhuizingen

 • Extra verhuisservices zoals.: liftverhuur, demontage en montage service, inpakmaterialen.

Verhuizen in en rondom Amsterdam wordt gemakkelijk en betaalbaar als u de verhuizing laat verzorgen door erkend Verhuisbedrijf Amsterdam - Fa. P.M. de Wit & Zn. Wij verzorgen als erkende verhuizers al bijna 100 jaar verhuizingen in Amsterdam, Amstelveen, Badhoevedorp, Diemen, Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Zaandam en omliggende plaatsen. Met ons verhuisbedrijf is elke verhuizing snel en veilig geregeld. De veiligheid van uw spullen staat uiteraard voorop.

Verhuizen in 5 stappen met erkend verhuisbedrijf

De experts van erkend  Verhuisbedrijf Amsterdam - Fa. P.M. de Wit & Zn nemen de verhuizingsstress van u over in 5 stappen: 

 1. Grove inschatting maken

 2. Contact met de verhuizers

 3. Vastleggen van de verhuisdag

 4. De verhuizing

 5. Welkom thuis!
   

Stap 1: Grove inschatting verhuiskosten

Bij stap 1 kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor de kosten van uw verhuizing. Omdat er nog niks concreets is afgesproken is deze offerte gebaseerd op een grove schatting.

Stap 2: Contact met de verhuizers

Bij stap 2 nemen de verhuizers contact op met u om de gehele verhuizing door te spreken. Tevens bieden wij op dat moment ook onze extra services aan, zoals:

 • Inpakservice

 • Dozenverkoop

 • Liftverhuur

 • Transport

U hoeft geen extra verzekering af te sluiten voor de verhuizing. Wij zijn tijdens het transport voor een vast bedrag verzekerd. Wij waarborgen de veiligheid van uw inboedel. Lees alles over onze verzekering op de pagina verzekeren.

Stap 3: Vastleggen van de verhuisdag

Wanneer alles is doorgesproken met de verhuizers, de offerte klaar ligt, is het tijd om de datum van verhuizing vast te leggen.

Wanneer de verhuisdag dichter bij komt, bekijk dan onze verhuistips om de verhuizing voor uzelf eenvoudiger te maken.
 

Stap 4: De verhuizing

Het is eindelijk zover, de verhuizing. Volgens afspraak komen de verhuizers uw huis leeghalen, pakken zij de vrachtwagen in en zetten koers naar uw nieuwe woning.
 

Stap 5: Welkom thuis!

De vrachtwagen wordt door de verhuizers leeggehaald en zij zorgen dat de meubels op de juiste plek in uw nieuwe huis staan. Hierdoor kunt u zichzelf eenvoudiger en sneller settelen in uw nieuwe huis.

 

De erkende verhuizer

Ons bedrijf levert een uitstekende verhuisservice tegen een betaalbare prijs. Naast complete verhuizingen verzorgd erkend verhuisbedrijf Fa. P.M. de Wit en Zonen ook de opslag van uw inboedel. Uw inboedel wordt bewaard op een beveiligde opslagplaats in Amsterdam.

Onze verhuisdiensten

Verhuisbedrijf Amsterdam - Fa. P.M. de Wit & Zn verhuist al jarenlang inboedels van particulieren en bedrijven.

Wij zorgen dat alle spullen schadevrij en snel op het nieuwe adres aankomen. Hiervoor hebben wij ervaren mensen en goed materiaal.

 

Wij bieden meer services dan alleen complete verhuizingen. U kunt ook verhuismaterialen, zoals dozen en luchtkussenfolie bij ons kopen en verhuisliften huren.

 

Daarnaast bieden wij als verhuisbedrijf ook de mogelijkheid uw inboedel tijdelijk in onze opslag te plaatsen. Wij verhuizen ook piano's, vleugels en klavecimbels op een veilige manier naar uw nieuwe woning.

Adres en contactgegevens

Verhuisbedrijf Fa P.M. de Wit en Zn

Archangelkade 43

1013 BE Amsterdam

telefoonnummer Verhuisbedrijf P.M. de Wit & Zn

Openingstijden

 

Maandag:    09.00 - 16.30 uur
Dinsdag:      09.00 - 16.30 uur
Woensdag:  09.00 - 16.30 uur
Donderdag: 09.00 - 16.30 uur
Vrijdag:        09.00 - 16.30 uur
Weekend:    Gesloten

In dringende gevallen 24x7 bereikbaar.

bottom of page