top of page

Verhuisofferte via Whatsapp of Facetime

Tijdens het begin van de Corona periode zijn we vaak benaderd door klanten die een offerte wilde voor een verhuizing maar tegelijkertijd ook geen bezoek aan huis wilde. Al snel kwamen we op het het idee om offertes via Whatsapp of Facetime te gaan proberen.


De eerste klanten reageerde positief. Het is allemaal wel even wennen, zowel voor de klant als het verhuisbedrijf. Voor een verhuizing is het altijd belangrijk om een goede inschatting te maken van het aantal kubieke meters dat moet worden verhuisd. Dat bleek al snel tot grappige situaties te leiden. Als verhuizer is het juist belangrijk om alle hoeken van het huis te zien terwijl klanten vaak onbewust delen van het huis net iets te snel voorbij liepen.


Regelmatig werd er hier geroepen ''kunt u iets terug lopen?'' of ''waar gaat die deur naar toe?''. Soms kwam het antwoord ''oh, daar staan alleen maar wat boeken''. Juist belangrijk om rekening mee te houden want het is in de bijna 100 jaar die wij verhuizen al heel vaak voorgekomen dat een verhuizer een doos optilde die loodzwaar was en tot de rand aan toe met boeken was gevuld.


We zijn blij dat we de afgelopen periode klanten op een veilige manier hebben kunnen helpen. Beeldbellen lijkt een mooie aanvulling te zijn om snel een idee te krijgen wat uw verhuizing ongeveer gaat kosten. Onze voorkeur gaat nog steeds wel uit naar een persoonlijk bezoek. Alleen zo kunnen we een juiste offerte maken.Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page