top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverrkonings

Hoe pakt u uw spullen voor een verhuizing goed in?

Bijgewerkt op: 5 jun.


Wie kent het niet? De stress die komt kijken bij een verhuizing. Er moet van alles gedaan en geregeld worden en u ziet werkelijk door de bomen het bos niet meer. Voordat het inpakken begint is het goed om na te denken over de juiste aanpak ervan. Bent u benieuwd hoe u verhuisdozen het beste kunt inpakken? Lees dan snel verder.

Overzicht houden Voor een verhuizing moeten heel wat spullen ingepakt worden. Goed overzicht is daarbij essentieel en kan gecreëerd worden door alle kamers één voor één in te pakken. Tijdens het uitpakken is het namelijk heel vervelend als er spullen uit meerdere kamers in één verhuisdoos zitten. Het inpakken van het hele huis kunt u stapje voor stapje doen zodat het geen gehaaste klus wordt. Begin er dus niet te laat mee.

Nummeren en labelen Vermeld duidelijk welke verhuisdoos bij welke kamer hoort en geef ze een nummer zodat u een identificatielijst kunt maken. Deze lijst zorgt ervoor dat u precies weet hoeveel dozen er per kamer zouden moeten zijn. Zo creëert u ook overzicht.

Belangrijke spullen Zorg ervoor dat de spullen die u zelden gebruikt allereerst worden ingepakt zodat de spullen die dagelijks gebruikt worden nog lang te gebruiken zijn. Doe al uw belangrijke spullen desnoods in één doos en houdt die apart van de rest. Tijdens de verhuizing neemt u deze doos direct mee zodat er geen kans bestaat dat de spullen kwijtraken. Ook heeft u hierdoor gelijk uw belangrijke spullen in uw nieuwe huis staan.

Breekbare spullen Breekbare spullen moeten extra goed verpakt worden, voordat u ze in een verhuisdoos stopt. Goede verhuisdozen en voldoende pakpapier zijn hierbij essentieel. Heeft u daarnaast ook veel zware spullen? Let dan op dat u daarvoor speciale verhuisdozen aanschaft. De ingepakte dozen moeten goed dicht zitten en niet teveel gewicht dragen zodat de dozen nooit zullen scheuren.

Wilt u er zeker van zijn dat uw spullen goed ingepakt worden zodat deze veilig op hun nieuwe bestemming aankomen? Dat kunnen wij naast de verhuizing zelf ook voor u doen. Wilt u dat wij u bellen voor meer informatie? Vul dan ons contact formulier in.


44 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Een verhuizing is één van de gebeurtenissen die de meeste stress teweegbrengt. Ook voor uw kinderen is zo’n verhuizing niet niks. Ze moeten onder andere afscheid nemen van hun oude, vertrouwde omgevin

Handige verhuistips voor uw verhuizing, inclusief tips voor benodigde vergunningen in Amsterdam

bottom of page