top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverrkonings

Zeven redenen om een opslagruimte te huren

Bijgewerkt op: 23 mrt. 2023


Om ons verhuisbedrijf compleet te maken beschikken wij over een ruim aantal opslagruimtes. Maar waarom zou u nou eigenlijk een opslagruimte bij ons huren? Wij hebben voor u een aantal belangrijke redenen op een rijtje gezet.

Opslag voor verhuizing

Dit is de meest voorkomende reden om een opslagruimte te huren. Mensen kunnen vaak nog niet terecht in hun nieuwe huis, maar moeten hun oude huis al uit. Waar laat u dan uw spullen? Een opslagruimte bij F.A. de Wit is de ultieme oplossing voor mensen die in of in de buurt van Amsterdam wonen.

Veiligheid van spullen

Uw spullen zullen op een veilige manier worden opgeslagen. De opslagruimtes worden continue bewaakt door camera’s en beschikken over goedkeurde sloten. Ook is het klimaat in de opslagruimte goed waardoor uw spullen niet zullen beschadigen.

Bedrijfs/kantoor artikelen tijdelijk opslaan

Heeft u veel kantoorspullen of bedrijfsartikelen maar heeft u het vermoeden dat u deze in de toekomst wel weer nodig heeft? Het is zonde om deze spullen weg te doen, om vervolgens weer opnieuw aan te moeten schaffen. Tijdelijk en voor een onbepaalde tijd de spullen opslaan is natuurlijk de perfecte oplossing. Zo voorkomt u de hoge kosten van het opnieuw aanschaffen van deze materialen.

Grote artikelen opslaan

Heeft u grote artikelen in huis die veel ruimte innemen en die u weinig gebruikt? Om meer ruimte in uw huis of op kantoor te creëren is het handig om deze grote artikelen die u sporadisch gebruikt op te slaan op een andere plek.

Opslag voor onbepaalde tijd

Weet u nog niet hoelang de verhuizing, of één van de andere redenen waarom u een opslagruimte wil huren, gaat duren? Geen enkel probleem. U zit niet vast aan een einddatum. Bij ons betaalt u per dag voor een opslagcontainer.

Makkelijk bereikbare opslag

Onze opslagruimtes zijn gemakkelijk te bereiken met de auto. Er is genoeg ruimte voor alle soorten (grote) voertuigen. Hierdoor zal het laden en lossen gemakkelijk verlopen.

Meer informatie over onze opslagruimtes vindt u op deze pagina.


26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Verhuizing makkelijker maken voor kind

Een verhuizing is één van de gebeurtenissen die de meeste stress teweegbrengt. Ook voor uw kinderen is zo’n verhuizing niet niks. Ze moeten onder andere afscheid nemen van hun oude, vertrouwde omgevin

Verhuistips

Handige verhuistips voor uw verhuizing, inclusief tips voor benodigde vergunningen in Amsterdam

bottom of page