top of page
Zoeken
  • Jan de Wit

Fa. de Wit in Penoza

Bijgewerkt op: 4 jul. 2023


Zondag 4 oktober jl. verscheen Fa. de Wit in de uitzending van televisieserie Penoza. Eén van onze vrachtwagens zorgde ervoor dat Luther, een belangrijk persoon in de serie, kon ontsnappen. Fa. de Wit is er trots op dat zij deel uit hebben mogen maken van deze populaire serie. Let op: dit stuk bevat spoilers.

We hebben er allemaal even op moeten wachten, maar we kunnen sinds een aantal weken weer genieten van de televisieserie Penoza. Het derde seizoen eindigde met een gewonde Carmen die verkeerde in levensgevaar, maar het gelukkig overleefde. Hoewel Carmen in de gevangenis hard aan het vechten was voor haar gezondheid wist ze dat de kans klein was dat ze ooit nog vrijgelaten zou worden. Tot het moment dat de Officier van Justitie haar een voorstel deed: haar vrijheid in ruil voor een infiltratie bij het Mexicaanse kartel. Carmen wees het voorstel meerdere malen af omdat ze geen zin had in wraak. Maar die gedachte veranderde toen ze ontdekte dat haar zoon Boris vermist was. Ze had er alles voor over om hem te vinden, dus ook een infiltratie.

Carmen ging infiltreren, maar merkte dat het lastig was zonder bondgenoot. Haar partner in crime, Luther, zat namelijk in de gevangenis. Carmen eiste dat de Officier van Justitie er alles aan zou doen om hem vrij te krijgen zodat hij haar kon helpen. Op het moment dat Luther overgeplaatst werd naar een andere gevangenis werd er actie ondernomen. Fa. de Wit kon het natuurlijk niet laten om Carmen aan haar lot over te laten en schoot haar te hulp. Op het moment dat Luther vervoerd werd blokkeerde een vrachtwagen van Fa. de Wit onverwachts de weg van de politiewagen waarin Luther zich bevond. Hierdoor kon hij ontsnappen.

Verhuisbedrijf Amsterdam PM de Wit & Zn

Kunnen wij u ook uit de brand helpen, maar dan met uw verhuizing? Dat doen wij graag! U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Heeft u onze effectieve blokkade gemist? De uitzending van zondag 4 oktober kunt u online gemakkelijk terug kijken.

68 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Verhuizing makkelijker maken voor kind

Een verhuizing is één van de gebeurtenissen die de meeste stress teweegbrengt. Ook voor uw kinderen is zo’n verhuizing niet niks. Ze moeten onder andere afscheid nemen van hun oude, vertrouwde omgevin

Verhuistips

Handige verhuistips voor uw verhuizing, inclusief tips voor benodigde vergunningen in Amsterdam

bottom of page