top of page

Verhuislift via Verhuisbedrijf Amsterdam huren

Met een goede verhuislift wordt het verhuizen van spullen naar een etage stukken gemakkelijker. Verhuisbedrijf Fa P.M. de Wit en Zonen verhuurt verhuisliften voor een snellere verhuizing. Ons verhuisbedrijf is zeer ervaren in het verplaatsen van meubels naar hogere etages.
Bij de huur van een verhuislift wordt u altijd bijgestaan door minimaal één van onze professionele verhuizers.

Hij plaatst de lift, zorgt voor de bediening en helpt natuurlijk ook een handje mee. Neem contact met ons op voor een prijsindicatie.

  • Voordelig per dag uw verhuislift huren

  • Liften met een reikwijdte tot 33 meter

  • Uw lift huren incl. verhuizer(s)

Verhuislift huur tarieven

In Amsterdam berekenen wij een half uur voorrijkosten. Ook wordt de tijd waarbij we met de klus bezig zijn toegevoegd aan de prijs. Dit ronden we af op het kwartier. Heeft u interesse om een verhuislift te huren neem dan telefonisch contact met ons op of vul onderstaande offerteformulier in.

Wanneer u een verhuislift bij ons reserveert, maken wij een afspraak voor het bezorgen van de lift. Op deze manier kan de transporteur de lift snel bij u bezorgen, zodat uw verhuizing zonder zorgen verloopt.

Verschillende soorten verhuisliften

Verhuisbedrijf PM de Wit & Zn beschikt over diversen soorten verhuisliften in vele afmetingen en reikwijdtes. Zo kunt u bij ons terecht voor een opbouwlift die in uw achtertuin geplaatst kan worden, maar ook voor een lift op een auto die tot 33 meter hoogte kan reiken (ca. 12e etage).

 

Indien u een lift wilt huren voor het naar boven brengen van uw meubels kunt u ons natuurlijk altijd inschakelen. Wij bieden u dan ook de mogelijkheid het nieuwe meubelstuk in onze loods te laten afleveren. Tussen 8.30 en 17.00 uur is één van onze verhuizers altijd aanwezig in onze loods.

 

Vervolgens maken wij met u een afspraak voor het bezorgen met de verhuislift. Het voordeel daarvan is dat zowel de transporteur als wij niet op elkaar hoeven te wachten op de dag van levering wat een hoop kosten en ergernis bespaart.

Als u gebruik wilt maken van de bezorgservice kunt dit formulier invullen.

Verhuislift - Verhuisbedrijf Amsterdam

Eenvoudig uw inboedel verplaatsen

Fa P.M. de Wit en Zonen is erkend verhuizer voor het verhuizen van inboedels van particulieren en bedrijven. Wij pakken elke verhuizing professioneel aan, inclusief het vervoer van piano's, klavecimbels en vleugels. Wanneer u op een etage gaat wonen in een flat, kan een verhuislift uitkomst bieden. Samen met onze professionele verhuizers verhuizen we uw volledige inboedel eenvoudig van of naar verschillende etages. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor de aankoop van verhuismaterialen en de opslagruimtes. Wij bieden hiermee een totaalpakket om elke verhuizing soepel te laten verlopen.

Verhuizing met lift in Amsterdam
Verhuislift in gebruik  Verhuisbedrijf Amsterdam

Offerte verhuislift aanvragen

Fa P.M. de Wit en Zonen verzorgt de verhuur van professionele verhuisliften in Amsterdam en omgeving.
U kunt op deze website een offerte aanvragen voor de huur of bellen naar 020 – 686 7440.
Wij zorgen altijd voor een betaalbare prijs voor elke verhuizing.

Vragen over particuliere verhuizing?

Wilt u graag meer weten over een particuliere verhuizing in of rond Amsterdam, neem dan contact op met 020 686 7440 of vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Adres en contactgegevens

Verhuisbedrijf Fa P.M. de Wit en Zn

Archangelkade 43

1013 BE Amsterdam

telefoonnummer Verhuisbedrijf P.M. de Wit & Zn

Openingstijden

 

Maandag:    09.00 - 16.30 uur
Dinsdag:      09.00 - 16.30 uur
Woensdag:  09.00 - 16.30 uur
Donderdag: 09.00 - 16.30 uur
Vrijdag:        09.00 - 16.30 uur
Weekend:    Gesloten

In dringende gevallen 24x7 bereikbaar.

bottom of page