top of page

Pianoverhuizing met Verhuisbedrijf Amsterdam - Fa. P.M. de Wit & Zn

Een piano verhuizing in Amsterdam vereist een echte expert. Verhuisbedrijf Amsterdam - Fa. P.M. de Wit & Zn kent vrijwel alle panden en wegen in de stad Amsterdam. Wij vervoeren zonder problemen uw piano naar zijn nieuwe bestemming.

Het is ook mogelijk een verhuislift te huren hiervoor.

Professionele verhuizing

Verhuisbedrijf Amsterdam - Fa. P.M. de Wit & Zn biedt verschillende verhuisservices in Amsterdam en omgeving. Ons bedrijf beschikt over verschillende middelen om uw verhuizing te regelen. Zo kunt u bij ons verhuisdozen en luchtkussenfolie kopen en uw inboedel laten opslaan. Wij zijn ook experts als het gaat om een piano verhuizing in Amsterdam. Wij weten hoe we piano´s, vleugels en klavecimbels op een veilige manier kunnen vervoeren. We pakken de verhuizing professioneel aan en zorgen dat de piano ongeschonden op zijn nieuwe plek aankomt.

Offerte aanvragen

Voor een pianoverhuizing in Amsterdam is erkend Verhuisbedrijf Amsterdam - Fa. P.M. de Wit & Zn de juiste partner. Vraag ons om een vrijblijvende en kosteloze prijsopgave door te bellen naar 020-6867440 of vraag gratis een offerte aan via het offerteformulier.

Adres en contactgegevens

Verhuisbedrijf Fa P.M. de Wit en Zn

Archangelkade 43

1013 BE Amsterdam

telefoonnummer Verhuisbedrijf P.M. de Wit & Zn

Openingstijden

 

Maandag:    09.00 - 16.30 uur
Dinsdag:      09.00 - 16.30 uur
Woensdag:  09.00 - 16.30 uur
Donderdag: 09.00 - 16.30 uur
Vrijdag:        09.00 - 16.30 uur
Weekend:    Gesloten

In dringende gevallen 24x7 bereikbaar.

bottom of page