top of page

Ontspannen verhuizen met Verhuisbedrijf P.M. de Wit & Zn 

Inpakken, uitpakken, het demonteren en monteren van uw inboedel: onze verhuizers zorgen dat het verhuizen naar Amsterdam soepel verloopt. Met bijna 100 jaar ervaring op het gebied van verhuizingen in Amsterdam kennen onze verhuizers ieder smal straatje, elke gracht en alle trappenhuizen van Amsterdam. Wij verhuizen uiteraard niet alleen in Amsterdam maar ook omliggende plaatsen als Amstelveen, Badhoevedorp, DiemenHaarlem, HeemstedeZaandamHoofddorp, Zaandam.

 • Bijna 100 jaar ervaring (sinds 1923) met verhuizen in Amsterdam en omstreken.

 • Erkend en gecertificeerd verhuisbedrijf: lid van erkende verhuizers

 • Gedurende het transport is uw inboedel verzekerd

 • Particuliere verhuizingen en bedrijfsverhuizingen

 • Opslagruimte in Amsterdam vanaf € 1,50 per dag

 • Unieke bezorgservice, laat uw aankopen bij ons bezorgen en wij leveren het af, tot 36m hoog, wanneer het u uitkomt.

Offerte Verhuizing
020-6867440

Tarieven Verhuisbedrijf P.M. de Wit & Zn

Verhuizen hoeft niet duur te zijn. Bij ons huurt u een verhuizer in voor een voordelig uurtarief. Daarnaast werken wij met combinatiepakketten waardoor uw verhuizing nog voordeliger wordt. Elke verhuizing is maatwerk en daarom vragen wij u om contact op te nemen voor een kostenindicatie of een persoonlijke verhuisofferte.

Verschillende soorten verhuizingen naar Amsterdam

Wanneer u particulier of zakelijk verhuist naar Amsterdam helpen wij u graag om het proces zo snel mogelijk te laten verlopen.

Particulier verhuizen

Van het verhuizen van uw inboedel tot het zorgvuldig inpakken van uw eigendommen: Fa P.M. de Wit verzorgt het voor u.

De gehele verhuizing wordt ingericht zoals u het prettig vindt. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om alleen het zware meubilair door ons te laten verhuizen, maar ook om de gehele verhuizing inclusief het in- en uitpakken door ons ervaren verhuisteam uit te laten voeren.

Opslagruimte in Amsterdam

Op zoek naar een veilige opslagruimte in Amsterdam waar u uw spullen kunt onderbrengen?
Bij Fa P.M. de Wit & Zonen huurt u voordelig uw gewenste opslagruimte waar u uw spullen, zo lang u maar wilt, veilig kunt opslaan. Onze verwarmde loods is beveiligd door een geavanceerd alarmsysteem en camerabeveiliging. De opslagcontainers zijn ideaal voor het opslaan van bijvoorbeeld archief, inboedel en goederenvoorraad. De voordelen van onze opslagruimtes in Amsterdam:

 • 24-uurs camerabeveiliging

 • Huren vanaf €1,50- per dag

 • Opslagruimtes voor bedrijven en particulieren (totaal 5000m³)

 • Gemakkelijk laden en lossen

 • Diverse formaten opslagcontainers

 • Flexibele contractduur

 • Hulpmiddelen voor het transport aanwezig

Parkeerontheffing

Als er bij u in de straat geen parkeervakken aanwezig zijn en wij onze verhuiswagens moeten parkeren op de stoep, vragen wij hiervoor een parkeerontheffing aan om eventuele boetes te voorkomen. Ook wanneer wij tegen het verkeer in moeten rijden om uw woning in Amsterdam te bereiken, vragen wij hiervoor een verkeersontheffing aan.

Verhuisdiensten Verhuisbedrijf P.M. de Wit & Zn

Om het verhuizen naar Amsterdam zo aangenaam mogelijk te maken, hebben wij een aantal verhuisdiensten waar u gebruik van kunt maken.

Verhuislift

Woont u op een hoge verdieping? Verplaats uw inboedel dan eenvoudig met onze verhuisliften met een reikwijdte tot 30 meter. Wanneer u een verhuislift huurt, komt er altijd één van onze verhuizers mee om de verhuislift te plaatsen en bedienen. Als vanzelfsprekend zal hij gedurende de verbouwing de handen uit de mouwen steken om mee te helpen met het verhuizen.

Inpakservice 

Laat uw kleine spullen zorgvuldig en professioneel inpakken door ons verhuisteam. Naast het in- en uitpakken van de spullen worden de dozen door ons gelabeld, zodat uw spullen weer op de juiste plek terecht komen.

Demonteren en monteren

Het uit en in elkaar zetten van uw meubelen is een tijdrovende klus. Wij bieden daarom een monteerservice aan waarbij wij uw meubelen demonteren en vervolgens weer op de gewenste plek monteren.

Verhuisdozen

Wanneer u uw spullen zelf inpakt, kunnen wij u stevige verhuisdozen aanleveren vanaf € 2,00 per stuk. Daarnaast verkopen wij professioneel inpakpapier en luchtkussenfolies om uw spullen schadevrij te kunnen vervoeren.

Prijzen van verhuisdozen en verpakkingsmateriaal kun u hier vinden.

Transport

Naast een volledige verhuizing verzorgen wij ook kleine transporten om bijvoorbeeld uw piano te verhuizen naar Amsterdam.
Met behulp van de verhuislift kunnen wij deze op de gewenste verdieping plaatsen.

Meer informatie en prijzen van transport kunt u hier vinden.

Vragen over particuliere verhuizing?

Wilt u graag meer weten over een particuliere verhuizing in of rond Amsterdam, neem dan contact op met 020 686 7440 of vul offerte formulier in en wij nemen contact met u op.

Adres en contactgegevens

Verhuisbedrijf Fa P.M. de Wit en Zn

Archangelkade 43

1013 BE Amsterdam

telefoonnummer Verhuisbedrijf P.M. de Wit & Zn

Openingstijden

 

Maandag:    09.00 - 16.30 uur
Dinsdag:      09.00 - 16.30 uur
Woensdag:  09.00 - 16.30 uur
Donderdag: 09.00 - 16.30 uur
Vrijdag:        09.00 - 16.30 uur
Weekend:    Gesloten

In dringende gevallen 24x7 bereikbaar.

bottom of page